• 1

Prekių meniu

Kitos pagalbinės medžiagos

Putojimą slopinanti priemonė BATFOAM®858
Efektyvi priemonė paruošta maistinės klasės silikono pagrindu ir skirta spręsti putojimo problemas gėrimų pramonėje, pvz fermentacijos metu. Priemonė mažina produkto paviršiaus įtempimą, ir tokiu būdu slopina putos formavimąsi tuo metu, kai tai nepageidaujama (pvz. fermentacijos talpose). Preparato dėka pasiekiamas didesnis gamybinis našumas (pvz. galima efektyviau išnaudoti fermentacijos talpas).

Ąžuolo drožlės
Ąžuolo drožlės vyne ar spirituotuose gėrimuose suteikia tipines ąžuolinėse statinėse išlaikyto gėrimo aromatines savybes. Ąžuolo drožlės suteikia gėrimams tipinius aromatinius komponentus iš medžio, medžio aromatinių komponentų su deguonimi produktus. Sąveikoje su gėrimo komponentais (pvz. fenoliais) metu susidarę aromatiniai junginiai suteikia dar kitus aromatinius pojūčius. Galime pasiūlyti įvairovę ąžuolo drožlių produktų (priklausomai nuo drožlių dydžio, ąžuolo tipo, drožlių pakaitinimo lygio).