• 1

Prekių meniu

Mielės

Kompanija „AEB" siūlo įvairių rūšių sausas mieles vyno/sidro gamybai:

Zymasil Bayanus - aukštos kokybės sausos mielės. Tinka tiek įprastai fermentacijai, tiek refermentacijai, naudojant žemesnėje temperatūroje;
Zymasil Cerevisiae - aukštos kokybės sausos, pagrindinės fermentacijos mielės. Puikiai užsirekomendavo sidro pusgaminio gamyboje.
Zymasil Cider - naujos kartos sausos mielės, specialiai sukurtos vaisių ar uogų sulčių fermentavimui.
Zymasil Fermol - aukščiausios kokybės sausos mielės, skirtos pagrindinei fermentacijai ar refermentacijai vyno ar putojančio vyno gamyboje. Fermol Chermat, Fermol Perlage, Fermol Reims Champagne ar kitas mieles galite išsirinkti iš mūsų katalogo.